2017-04-04 07:22:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nehéz napja lesz

Napi horoszkóp április 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Nem akarja megbántani az embereket, ám néha elkerülhetetlen a konfliktus. Nem lehet mindig ön az, aki elviszi a balhét, aki mindent megcsinál, amiről mások nem gondoskodnak. Ma végre álljon ki végre magáért! Érdemes képviselni a véleményét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nehéz napja lesz. Hiányzik önből az igazi motiváció, hogy belevesse magát a mindennapi élet forgatagába. Lassan halad előre a munkával, az elintézendő ügyekkel. A párkapcsolatával kapcsolatban is kételyei támadnak: talán úgy érzi, társa túl ridegen, túl kimérten bánik önnel. Valószínűleg csak ön látja borús színben a dolgokat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma könnyen megbánthat valakit egy meggondolatlan megjegyzésével. Ön talán nem is sejti, de túlságosan is igaz, amit mond, túlságosan beletalál valaki lelki sebeibe. Vigyázzon ezzel, komoly ellenséget szerezhet magának! Máskor fogalmazzon óvatosabban.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön kifejezetten rejtekező ember, szeret inkább a háttérben maradni. Nem mintha nem bízna önmagában, de nemigen kedveli a rivaldafényt. Pedig most megvan önben az erő és az akarat a változtatásra. Jó lenne, ha élne a lehetőséggel, és megmutatná, mire képes!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ezen a napon anyagi helyzete váratlanul pozitív fordulatot vehet. Talán megkeresik egy új munkaajánlattal, vagy más módon segítenek a csillagok. Valami, vagy valaki jó ötletet adhat, figyeljen a sugallatokra! A szerencse önre vár!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma sokkal megnyerőbb és vonzóbb lehet, mint máskor. Használja ki ezt a pozitív kisugárzást, mert ma nagy hatással lehet azokra is, akik támogatóivá válhatnak a későbbiekben. A szerelem sem kerüli el, ha valóban hódítani akar. Menjen ismerkedni!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap ideális arra, hogy tisztázzon egy esetleges múltbéli konfliktust. Ezek lassan amúgy is elveszítik a jelentőségüket… Használja ki a mai nap kedvező energiáit, beszélgessen el a kedvesével, szervezzenek közös programot. Kezdjenek bele közös feladatokba! Ma érdekes emberekkel fog megismerkedni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem fog unatkozni, abban biztos lehet. Ma megmutathatja, hogy mennyire terhelhető. Mindenki önre számít, mindenki öntől kér segítséget, időnként azt sem tudja, hol áll a feje. Annyi mindent tervezett erre a napra, hogy ezeknek csak egy töredékét tudja majd teljesíteni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Talán vissza kell utasítania egy meghívást, vagy épp ellenkezőleg: váratlan buliba csöppenhet. Egy biztos, semmi sem úgy alakul, ahogyan azt eredetileg eltervezte, de a meglepetés örömteli lesz!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. Fennáll a veszélye annak, hogy belebonyolódik az apró részletekbe, és közben szem előtt téveszti a lényeget. Néha magába is kellene néznie, ha a hibát keresi valamelyik rokonában. Az idősebbekkel különösen nehéz lehet a viszonya a mai napon.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma érdemes üzletet kötnie. Persze, ha teljesen tapasztalatlan üzleti ügyekben, akkor azért érdemes óvatosnak lennie. Nem lesz egyszerű, ám, ha jól taktikázik, akkor hosszú távon mindenképp jól járhat.

Halak: II. 19. - III. 20.
Önnek soha sincsenek túlzott kívánságai, viszont ha pénzt ad kölcsön, vigyáznia kell arra, hogy kiben bízik meg – különben lehet, hogy nem látja viszont az összeget. Este nagy szüksége van a nyugalomra, fel kell töltődnie egy kicsit, mert sok feladat vár önre a következő napokban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: